Είπαν για εμάς

 • Ελαβα τα παιχνίδια σας ευχαριστώ πολύ.
  Πολύ προσεγμένη δουλειά.
  Σας εύχομαι χρόνια πολλά και καλές δουλειές.
  Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

  Κατερίνα Κ.
 • Αγαπητό patini.gr,
  είχα πραγματοποιήσει μια παραγγελία πριν μία βδομάδα περίπου και θα ήθελα να σας πω πόσο πολύ μου άρεσε η συσκευασία και το βιβλιαράκι με τις συμβουλές για τους γονείς! Ήταν όλα πολύ ωραία και προσεγμένα με γρήγορη και φθηνή παράδοση.
  Ευχαριστώ πολύ!

  Αναστασία
 • Καλησπέρα,
  Σας ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση. Eίναι μακράν η καλύτερη εμπειρία μου με αγορές στο internet. Σας ευχαριστώ,

  Βαγγέλης Η.
 • Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την συνεργασία μας. Η συμπεριφορά σας ήταν άψογη και άκρως επαγγελματική. Είμαι πολύ ευχαριστημένα απο τα προϊόντα, τα οποία έφτασαν σε χρόνο μηδέν και συσκευασμένα τέλεια.
  Περισσότερο απ'όλα σας ευχαριστώ για την ευχάριστη διάθεση που είχατε σε όλες τις συνομιλίες μας. Θα τα ξαναπούμε.

  Λένα Μ.
 • Τα δώρα παρελείφθησαν στην ώρα τους με τον καλύτερο τρόπο...
  Σας υπέρ ευχαριστώ για την άμεση και άψογη εξυπηραίτηση.
  Με εκτίμηση,

  Κατερίνα Σ. Πάρος
 • Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη παραγγελία μου
  που έλαβα εγκαίρως και με πολύ ωραία συσκευασία δώρου.
  Με εκτίμηση

  Μαρίνα Α.
 • Καλησπέρα σας ,
  Μόλις παρέλαβα τη παραγγελία μου από την εταιρεία σας μέσω ACS.
  Σας ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση που μου παρείχατε.
  Συνεχίστε έτσι …

  Κωνσταντίνος Μ.
 • Καλημέρα
  Εχθές συναρμολογήσαμε την κουζίνα και κατόπιν ήρθαν και τα κορίτσια μας και τότε έγινε Ο! Χαμός στο δωμάτιο.
  Η κουζίνα είναι υπέροχη,
  Ευχαριστούμε πολύ.


  Φίλιππος Π.

Για γονείς

Το παιχνίδι είναι περισσότερο από ένα “απλό παιχνίδι”.
Το παιδί παίζοντας ανακαλύπτει τον εαυτό του και τον κόσμο γύρω του. Διασκεδάζει, κάνει φίλους, δημιουργεί, μαθαίνει και αναπτύσσεται και αυτό είναι υπέροχο!

Το παιχνίδι βοηθάει στην ανάπτυξη του παιδιού σας με πολλούς τρόπους:


Εξερεύνηση
Με την εκμάθηση μέσω της ανακάλυψης, ο μικρός εξερευνητής σας αναπτύσσει την πίστη στις δεξιότητες και τις δυνατότητές του.
Μετακίνηση
Μόλις το παιδί σας μπορεί να μετακινηθεί, θέλει να εξερευνήσει όλο τον τεράστιο «κόσμο του σπιτιού»  Το βλέμμα της ικανοποίησης όταν καταφέρει να φτάσει κάπου μόνο του είναι μοναδικό.
Φαντασία
Τα μικρά παιδιά αρχίζουν να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους με τα παιχνίδια ρόλων. Αυτή είναι μια νέα και συναρπαστική εμπειρία για τα παιδιά, που τη λατρεύουν.
Δημιουργικότητα
Κάθε παιδί μπορεί να είναι ιδιαίτερα δημιουργικό. Το παιδί σας θα νιώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όταν σας δει να χαμογελάτε βλέποντας τα σχέδια και τα έργα ζωγραφικής του.
Κοινωνικοποίηση
Το παιχνίδι με τους φίλους είναι ο καλύτερος τρόπος για να καλλιεργήσει το παιδί σας σημαντικές κοινωνικές δεξιότητες. Μαθαίνει να μοιράζεται, να παίζει όταν είναι η σειρά του, να κερδίζει ή να χάνει.
Επίλυση προβλήματος
Η εμπιστοσύνη του παιδιού σας στον εαυτό του και τις ικανότητές του ωθείται με τα παιχνίδια γρίφων / προβλημάτων. Θα εκπλαγείτε πόσο εύκολα μπορεί να βρει τη λύση χωρίς τη βοήθειά σας.
Γλώσσα
Το παιχνίδι με άλλους βελτιώνει το λεξιλόγιο, τη δεξιότητα του παιδιού σας στην ομιλία και την επικοινωνία.

Ο τρόπος που το παιδί σας παίζει εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Αρχικά εξαρτάται από την ηλικία και το στάδιο ανάπτυξής του - το παιχνίδι γίνεται πιο περίπλοκο καθώς το παιδί σας μεγαλώνει. Η προσωπικότητά του επηρεάζει επίσης τον τρόπο που παίζει. Ένα ενθουσιώδες παιδί θα «μπει» αμέσως στο παιχνίδι ενώ ένα πιο συγκρατημένο θα είναι διστακτικό και θα χρειάζεται περισσότερο χρόνο.

Κάθε παιδί αναζητά ενστικτωδώς να παίξει. Υπάρχουν όμως πολλά ερεθίσματα που μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή του και να του κερδίσουν το ενδιαφέρον. Μπορεί να είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα ή ένα παιχνίδι στον υπολογιστή αυτό που θα το κρατήσει μακριά από το παιχνίδι.

Μερικά παιδιά επιλέγουν να «ξοδέψουν» το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους σε δημιουργικά παιχνίδια, άλλα σε παιχνίδια φαντασίας, σε παιχνίδια ρόλων ή σε κατασκευές.

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να δείξει το παιδί σας προτίμηση σε έναν τύπο παιχνιδιού. Μια ισορροπημένη όμως «μερίδα» παιχνιδιού είναι ότι καλύτερο για την ανάπτυξή του. Με άλλα λόγια, είναι καλό για το παιδί σας να παίζει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Κάθε τύπος παιχνιδιού συμβάλλει με τον τρόπο του στην ολική ψυχική, πνευματική και σωματική του πρόοδο.

Ενθαρρύνετε το παιδί σας να επιτύχει μια ισορροπημένη ποικιλία παιχνιδιού προσφέροντάς του, προσεκτικά επιλεγμένες από εσάς, εναλλακτικές.